Leg Naprapat – Fredrik Holmberg

Jag har gått en 4 årig utbildning på naprapathögskolan i Stockholm och därefter praktiserad 1 år hos bland annat ortopedläkare för att därefter bli legitimerad naprapat av socialstyrelsen 2003. Jag kommer närmast från Iksu i Umeå (norra Europas största träningscenter) där jag arbetat som naprapat samt personlig tränare sedan slutet av 2002 med elitidrottare i nära samverkan med läkare, sjukgymnaster och massörer.

Kort information om mig

  • Aktiv fotboll- och hockeyspelare under större delen av mitt liv.
  • Studerade 4 år på Naprapathögskolan i Stockholm mellan 1998-2002.
  • Praktiserade därutöver ett år, bland annat inom offentlig vård och blev efter det legitimerad av Socialstyrelsen 2003.
  • Arbetat under sex år på Iksu i Umeå (norra Europas största träningscenter) med elitidrottare som naprapat och personlig tränare.
  • Flyttade från Umeå till Östersund och familjens hemtrakter.
  • Öppnade klinik i Östersund på Brunflovägen 12 våren 2008.

Leg Naprapat – Björn Johansson

Björn har själv en bakgrund som fotbollsmålvakt och arbetar idag i nära samarbete med idrottsföreningar och aktiva motionärer. Fys-/ och rehabiliteringsträning står därför ofta på schemat. Björn är utbildad vid naprapathögskolan och legitimerad via socialstyrelsen (4+1år). Dessutom har han vidareutbildat sig inom ämnet idrottsmedicin via Svenska idrottsmedicinska föreningen (SIMF) samt Umeå Universitet.

 

Massageterapeut/hälsoinspiratör/mental-livscoach och fysisk träning - Annica Olsson

Anledningen till att jag valt att jobba med detta och vill hjälpa andra är att jag kommer från ett liv med sjukskrivningar och smärtor. Har levt med kroniska smärtor och symtom hela livet och varit sjukskriven för kraftig utmattningssyndrom. Har alltid haft ett stort intresse av kroppen.

Är utbildad cert Massageterapeut och Friskvårdskonsult på Axelsons Institut i Sthlm. Jag jobbar terapeutiskt och väger in mina behandlingar med 3d-rörelser/övningar. 3D-Funktion har sitt ursprung i kroppens normala rörelsemönster, övningarna utgår alltså från hur du rör kroppen i vardagen och stärker dig i de positionerna. Funkar din fot som den ska? Rör sig höften som den ska? Kan detta va orsaken till din nacksmärta? Rörelserna vi gör är helt smärtfri.

Jag jobbar med olika tekniker och väldigt specifikt med skador/smärtlindring och älskar att försöka lösa problem. Mitt mål är att du ska nå dina mål. 

Jag jobbar också som mentalcoach och stresshantering och tittar på balansen inom kost/näring och välmående. Känner du att du sitter fast i vissa betéenden/tankar? Behöver du hjälp med att förändra något i ditt liv? Att se saker på ett nytt sätt eller att utvecklas? Då kan coaching vara något för dig.

För coachingtider eller övriga tider och om ni har några frågor, så kontakta mig på 073-5324719 eller på mail@annicaolsson.se

Boka en terapeutisk behandling här. 

Ta gärna med dig lättare kläder till behandlingen, som t.ex. shorts.